به گزارش سراج24، به نقل از رویترز، مقامهای رسمی دولت انگلیس اعلام کردند: دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس امیدوار است تا پس از گفتگوهای روز یکشنبه با دونالد تاسک رئیس شورای اروپا بتواند مذاکرات با سایر رهبران اروپایی بر سر اصلاحات پیشنهادی لندن در قوانین اتحادیه اروپا را از ماه آینده آغاز کند.
دفتر کامرون با انتشار بیانیهای اعلام کرد: همه رهبران اروپایی یک مذاکره اساسی را در خصوص اصلاحات پیشنهادی لندن در نشست ماه آینده شورای اروپا خواهند داشت.
این بیانیه پس از نشست روز یکشنبه کامرون و تاسک در بروکسل منتشر شده است. مقام های اروپایی بر این باورند که پیشرفت خوبی در مذاکرات حاصل شده است که هدف اصلی آن متقاعد کردن کامرون بوده تا از رای دهندگان انگلیسی بخواهد در همه پرسی سراسری که قرار است طی دو سال آینده برگزار شود، به ادامه عضویت انگلیس در این اتحادیه رای دهند.
البته مقام های اروپایی نسبت به این مساله هشدار می دهند که گرچه اصلاحات پیشنهادی انگلیس در دستور کار نشست آتی شورای اروپا در روزهای 17 و 18 دسامبر خواهد بود ولی دستیابی به یک توافق نهایی، کار سخت و دشواری است.
در بیانیه دفتر کامرون آمده است: کامرون و تاسک موافقت کردند تا به مذاکرات برای دستیابی به پیشرفت ادامه دهند. گرچه در برخی زمینه ها مشکلات زیادی وجود دارد ولی گفتگوها با اعضای اتحادیه اروپا همچنان ادامه دارد تا راهکارهایی برای دستیابی به توافق بر سر اصلاحات پیشنهادی لندن، پیدا شود.
قیمت سکه و ارز
یادداشت
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
توئیت ها و ویراستی های برگزیده
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
مذاکرات انگلیس و اتحادیه اروپا درباره اصلاحات درخواستی لندن
نخست وزیر انگلیس امیدوار است که مذاکرات اساسی با رهبران اتحادیه اروپا در خصوص اصلاحات درخواستی لندن در قوانین این اتحادیه از ماه آینده آغاز شود.
نظرات کاربران
پربازدیدترین ها
•••
•••
•••
•••
•••
•••
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••



